Η ιστοσελίδα tricar.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της ατομικής επιχείρησης με επωνυμία FEDERAL MOTORS ΜΟΝ. ΙΚΕ  και διακριτικό τίτλο FEDERAL MOTORS. Μέσω αυτού η επιχείρηση εκθέτει και εμπορεύεται τα προϊόντα. Η επιχείρηση με ΑΦΜ 88845244 και ΔΟΥ Τρικάλων εδρεύει στο 3o Χλμ. Τρικάλων-Λαρίσης. Παρακαλούμε να διαβάσετε τους όρους χρήσης πριν περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας. Επίσης πριν κάνετε οποιαδήποτε συναλλαγή βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους όρους που ακολουθούν.
1. ΟΡΟΙ
Η ιστοσελίδα tricar.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής, τροποποίησης ή ανανέωσης των παρόντων όρων και των προϋποθέσεων των συναλλαγών κατόπιν ενημέρωσης των χρηστών και επισκεπτών, πάντα μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο ελληνικό και ευρωπαϊκό νομικό πλαίσιο. Οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση δεν επηρεάζει παραγγελίες οι οποίες έχουν πραγματοποιηθεί πριν την ανακοίνωση των τροποποιήσεων αυτών.
2. LINKS (Σύνδεσμοι)
Η ιστοσελίδα tricar.gr περιλαμβάνει links (συνδέσμους), προς άλλες ιστοσελίδες, για τις οποίες δεν φέρει καμία ευθύνη σχετικά με το περιεχόμενο και τους όρους χρήσης τους. Επίσης δεν φέρει ευθύνη για τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων τους οποίους αυτές ακολουθούν ούτε και δηλώνει πως συμφωνεί 100% με τις θέσεις και απόψεις τους.
3. IP ADRESS
Η διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και στην συνέχεια στην ιστοσελίδα tricar.gr καταγράφεται και αξιοποιείται αποκλειστικά για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων που αφορούν την παρακολούθηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας tricar.gr
4. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα χωρίς να δηλώσετε καμία πληροφορία προσωπικού χαρακτήρα. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω των διαφόρων φορμών περιορίζονται μόνο σε αυτά που είναι άκρως απαραίτητα για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας και την τιμολόγησή της, ή την ομαλή εξυπηρέτησή σας ανάλογα με το αίτημα σας.
Τα δεδομένα τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης ή χρήστης διατηρούνται από την ιστοσελίδα tricar.gr αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας από την επιχείρηση και μόνο. Η επιχείρηση διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δεν τα μεταβιβάζει σε καμία περίπτωση σε τρίτους, είτε πρόκειται για φυσικό είτε νομικό πρόσωπο. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις και σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του νόμου προς τις αρμόδιες αρχές και μόνο. Ο επισκέπτης ή χρήστης, μπορεί ανά πάσα στιγμή να διορθώσει ή να διαγράψει την ύπαρξη του προσωπικού του αρχείου στην ιστοσελίδα.
5. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας tricar.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, βίντεο και των παρεχόμενων υπηρεσιών αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ιστοσελίδας μας και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Συνεπώς κανένα εξ αυτών δεν δύναται να αποτελέσει εν όλο ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης, μετάδοσης και διανομής με οποιονδήποτε τρόπο με σκοπό το προσωπικό κέρδος.
6. ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε στις σελίδες μας για να γνωρίσετε την επιχείρηση και τα προϊόντα μας. Προσπαθούμε να παρέχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και εικόνες για το κάθε προϊόν ώστε να είστε σίγουροι για την επιλογή σας. Όμως, πάντα υπάρχει η πιθανότητα να μην απεικονίζονται πιστά τα χαρακτηριστικά του προϊόντος στη φωτογραφία ή αναγραφής λάθους τιμής ή λάθους περιγραφής δευτερευόντων χαρακτηριστικών των προϊόντων καθώς επίσης και περιπτώσεις διακοπής της λειτουργίας της ιστοσελίδας. Σε περιπτώσεις που διαπιστώσετε κάποιο εμφανές λάθος στα αναγραφόμενα χαρακτηριστικά του προϊόντος ή αντιμετωπίσετε κάποιο τεχνικό πρόβλημα σας προτείνουμε πριν προχωρήσετε σε παραγγελία να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Το νόμισμα των συναλλαγών είναι το ευρώ (€) και οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι προτεινόμενες τιμές λιανικής και  περιέχουν ΦΠΑ 24% .
Μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα μας με τους εξής τρόπους:7. ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΙΜΩΝ
Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οποιαδήποτε τέτοια τροποποίηση δεν επηρεάζει παραγγελίες οι οποίες έχουν πραγματοποιηθεί πριν την ανακοίνωση των αλλαγών αυτών.
8. ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, παρακαλούμε να επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα και πριν την αποστολή της από εμάς. Για οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκρίνηση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
9.ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.